Muzika

“Da si mi najrođeniji, sada bih ti sve po spisku!” Mahir otkrio zašto je dobio “packu” od Marije!

Prvi put je otkrio ovu anegdotu.

Pobednik šoua “Zvezde Granda” Mahir Mulalić proteklog vikenda je premijerno predstavio pesmu “Đerdan” koju je dobio od “Granda”. Mi smo pitali mladog pevača kakve reakcije i poruke dobija nakon premijere.

– Reakcije su ispunjene emotivnim tekstovima, rečima hvale i izjavama ljubavi. Za to svaki izvođač živi, da osjeti puls naroda – rekao je Mahir za Espreso.

Pratiš li aktuelnu sezonu “Zvezda Granda”? Da li te je impresionirao neko od novih takmičara?

– Redovno pratim ovu sezonu. Zapazio sam nekoliko kandidata koji se poprilično izdvajaju od drugih, mada je još jako rano pričati o tome jer ih čeka mnogo rada do kraja takmičenja. Pratim i navijam polako.

Marija Šerifović ima puno takmičara kojima je mentorka. Tebi je bila mentorka prošle sezone. Je li imala ona dovoljno vremena svima vama tada da se posveti? Kakvo je tvoje iskustvo sa njom?

– Marija se, kao i svaki drugi mentor, jako trudi oko svojih kandidata, mada onaj individualni rad na sebi je najbitniji pored svih saveta i sugestija mentora, prenosi espreso.

Je li ti ostala neka anegdota urezana u sećanje, a koja je u vezi sa tvojom saradnjom sa Marijom kao tvojom nekadašnjom mentorkom u “Zvezdama Granda”?

– Sećam se jedne anegdote. Drugi dan nakon snimanja drugog kruga, onog u kojem sam rekao Jeleni: “Prevrnite se odmah…” Imali smo probu u jednom studiju u Beogradu. Probali smo pesme za naredni krug, i kada je došao red na mene da pevam, Marija je rekla: “Eh samo sekundu Mahire! Juče na snimanju si se ponašao kao da je Čola izašao da peva, a ne Mahir. Ja razumem da te ponela druga pesma, ali da te ponela da kažeš Jeleni “pa prevrnite se” ni u ludilu nisam mogla da zamislim.” Ja kažem: “Ali Marija, šalio sam se i zbilja nisam imao lošu nameru…” A Marija će na to: “Ne šali se tako, jer da si mi krv najrođenija sad bih ti sve po spisku!”. Život piše romane!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh