Estrada

Da li bi HARIS I MELINA željeli da se OVO ZNA? Đina Džinović odala pomalo škakljiv detalj o svojim roditeljima

Mada se Haris i Melina Džinović trude da ne otkrivaju previše o svojoj porodici i intimi, isplivao je jedan detalj iz njihovog doma

Haris Džinović - Screenshot

Đina Džinović, starija mezimica pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, koji imaju i mlađeg sina Kana, već duže vreme je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Bilo da je u pitanju Instagram ili TikTok, sedamnaestogodišnja lepotica redovna je kad su pitanju objave i nove fotografije.

Ipak, ona povremeno oda poneki detalj iz privatnog života, a sada je svojim pratiocima sa društvenih mreža otkrila i nešto što možda Haris i Melina ne bi voleli da se zna.

U jednoj od svojih objava, naime, Đina je priznala da njeni roditelji spavaju u odovojenim spavaćim sobama.

Ne čudi što je ovaj detalj iz doma Džinovića izazvao pregršt komentara i usijao društvene mreže.

— Kako je Haris to dozvolio? — zapitao se jedan korisnik Tvitera.

Melina Džinović jednom prilikom otkrila da se deca, ipak, više pribojavaju njene reakcije, prenosi Glossy.

— Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani — priznala je Melina u ”Premijera — Vikend Specijalu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh