Muzika

Zamjenik direktora KBC “Dragiša Mišović”: Marina Tucaković je EKSTREMNO LOŠE, ne liči na sebe, nema ni 40 kg!

Zamjenik direktora KBC “Dragiša Mišović” otkrio da je Marina Tucaković ekstremno loše.

Marina Tucaković - Pink

Prema riječima profesora dr Peđe Savića, zamjenika direktora KBC “Dragiša Mišović”, Marini Tucaković se bore za život i njeno stanje se ubrzano pogoršava iz sata u sat.

Naime, iako se u javnosti pročula informacija da je Marina skinuta s respiratora i svi su se zbog toga mnogo obradovali, nažalost, istina je potpuno drugačija. Profesor Savić tvrdi da tekstopisca nisu ni skidali s respiratora, te da je ona u veoma teškom stanju.

– Negde sam pročitao da je Marina skinuta s respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a KOVID je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto – započeo je razgovor profesor Savić.

Ona je i dalje respiratorno nestabilna, s metastazama na plućima i koronom… Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, s maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone, već zbog maligne bolesti. Kada sam je video… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma – rekao nam je dr Predrag Savić.

Podsetimo, Marina je hospitalizovana u utorak u bolnicu “Dr Dragiša Mišović” nakon napada gušenja, koje je imala zbog koronavirusa. Njen suprug Aleksandar Futa Radulović je takođe zaražen koronavirusom, ali je on u izolaciji u svom domu, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh