Muzika

Menadžer Rolling Stonesa umro dok je kopao grob uginulom psu

Ubrzo nakon nesreće menadžera su prevezli u obližnju bolnicu. Liječnici su dali sve od sebe no, nije mu bilo spasa

foto facebook

Mick Brigden, menadžer za turneje mnogih poznatih glazbenika i glazbenih grupa, preminuo je u 74. godini života u svom domu u Santa Rosi, piše People.

Supruga preminulog menadžera za lokalne medije izjavila je da je Mick doživio nesreću dok je kopao grob kako bi sahranio uginulog kućnog ljubimca, njihovog psa. Iako je ubrzo nakon nesreće prevezen u obližnju bolnicu, liječnici ga nisu uspjeli spasiti, prenosi 24sata.hr.

Mick je rođen u Southend On Sea u Engleskoj. Poznat je kao štićenik slavnog promotora koncerata Billa Grahma.

Tijekom života stvorio je zavidnu karijeru. Naime, Brigden je surađivao s jednim od najpopularnijih bendova svijeta Rolling Stonesima te glazbenicima poput Bob Dylana, Van Morrisona, Humble Piea, Petera Framptona i Carlosa Santane.

Na početku karijere se okušao kao grafički dizajner u Kanadi no, to mu se nije svidjelo te je život, nakon susreta s frontmenom grupe Mountain Felixom Pappalardijem, usmjerio prema menadžmentu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh