Muzika

Korejci otpjevali pjesmu Marije Šerifović, ona poručila: Ovo je najbolja verzija “Molitve” koju sam čula

Predstavili se u korejskom muzičkom šou-programu “Fantomski pjevač”.

Marija Šerifović - Instagram

Pjesma “Molitva” Marije Šerifović sa kojom je pobijedila na Evroviziji 2007. godine oduševila je ne samo Evropu, već i čitav svijet, a godinama kasnije, to su dokazali i momci iz jednog korejskog benda. Fenomenalnu izvedbu “Molitve” na korejskom pjevačkom takmičenju vidjela je i Marija, koja nije mogla da sakrije oduševljenje, piše “Avaz“.

Naime, oni su se ovom pjesmom predstavili u korejskom muzičkom šou-programu “Fantomski pjevač”, koji se emitovao od 2016. do 2020. godine. U pitanju je bilo muzičko takmičenje, sastavljeno od četiri runde, gdje je svaki pjevač pjevao solo, duet, tercet i na kraju se pojavljuju tri kvarteta i tada se bira pobjednik emisije.

Momci sa izuzetnim pjevačkim sposobnostima otpjevali su u pomenutom takmičenju baš “Molitvu” i oduševili, kako pjevanjem, tako i izgovorom jezika, što je Azijatima veoma teško jer jezici nemaju nikakvih sličnosti.

Marija se, čim je odgledala njihov nastup, oglasila i izrazila svoje oduševljenje njihovom izvedbom.

Kako je naglasila u objavi, zbog izvođačkih prava nije bila u mogućnosti da objavi snimak njihovog nastupa na svom Instagramu, ali je zato napisala predivnu poruku upućenu talentovanim Korejcima.

Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija “Molitve” koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro – napisala je Marija.

Osim toga, Šerifović je jednom od pjevača uputila i privatnu poruku, koju je on sa oduševljenjem i nevjericom objavio na svom storiju. U poruci je Marija takođe navela da je oduševljena njihovim performansom, a mladi pjevač od uzbuđenja nije znao kako da reaguje, te je napisao “O, moj Bože“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh