Muzika

Ćiro o “bećarcu” na ćirilici u čast Đoletu u Ilici: Oni kojima to smeta su budale

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ komentirao je natpis bećarac na ćirilici kojeg su Balaševićevi fanovi postavili na zagrebačkoj Ilici u čast preminulom kantautoru.

Ciro Blažević - Screenshot

“Svi plačemo i imamo razloga da plačemo. Ja ne znam nikoga tko nije volio Balaševića ili bar ono što je za sobom ostavio. Bio je nadahnuće, širio je ljubav kroz pjesme, stihove… Lako je zasjati na tren i biti sjajna zvijezda. Teško je trajati, a on je trajao i bio je trajna zvijezda”, rekao je Ćiro za srpski Alo!.

“U centru Zagreba se pojavio transparent na ćirilici na kojem je u znak smrti Đoleta Balaševića pisalo bećarac po onom vojvođanskom ljutom jelu i mnogi su se čudili kako je to moguće, ali ja u tome ne vidim ništa čudno i neobično. Srbi imaju pravo da žive svuda u svijetu i da koriste svoje pismo. Oni kojima to smeta su budale, a budala ima svuda”, dodao je.

Za kraj je dodao kako je čitava regija u žalovanju za Panonskim mornarom. “Svi žalimo, cijela Hrvatska žali, tko ne žali taj nije normalan. I ne samo da žalimo, već i plačemo, i to, dodao bih, plačemo na ćirilici”, završio je Ćiro, prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh