Muzika

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Najbolje je biti moja djevojka

Pjevačica voli da stvari postavi na pravo mjesto

Marija Šerifović je pričala o ljubavi i emotivnim vezama. Na pitanje da li je jednostavno biti njena emotivna partnerica, pjevačica je objasnila kako stvari stoje.

– I u emotivnom odnosu nastojim da stvari postavim na jasno mjesto. Volim kada funkcioniraju po određenim principima, s kojima se, što je vrlo rijetko i teško, oba partnera slažu. Uprkos svemu, vjerujem da bi toj osobi najbolja stvar u životu bila da bude moja djevojka – rekla je Marija Šerifović kroz smijeh.

Na pitanje preko koliko grešaka, odnosno pogrešnih poteza je u stanju da pređe osobi u koju je zaljubljena, Marija je imala šta da kaže.

-Ne bih rekla da mogu da kažem postoji li neki limit. Povjerenje je ključ svega, a ono se vrlo lako izgubi – navela je ona, prenosi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh