Muzika

Oborio na koljena Bosanca, rasplakao Karleušu, Marija mu ponudila duet: Takmičar oduševio žiri “Zvezda Granda”!

Jelenu Karleušu savladale suze!

Isak Šabanović - Screenshot

Takmičar iz Bijelog Polja Isak Šabanović svojim izvođenjem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” oduševio je članove žirija, a posebno Dragana Stojkovića Bosanca i Mariju Šerifović, piše “Srbija danas“.

Kandidat čiji je mentor Aleksandar Milić Mili izvodio je pjesme “Stipu Gatibo” od Mladena Vojičića Tife i “Oprosti mi što te volim” od Željka Bebeka. Nakon prvih stihova, Crnogorac je dobio glasove pjevača iz žirija, koji su ga posmatrali u nevjerici.

Eh, sad, moram ustati. Ti si moj Bosanac, al’ ne vrijedi, ubi ovaj Crnogorac – konstatovao je Dragan Stojković obraćajući se suparničkom takmičaru Šabanovića.

Bosanac je učinio nešto što nikada nije do sada. Napustio je ostale članove žirija kako bi izašao na scenu i poklonio se kandidatu.

Ja sam najosporovaniji član žirija, koji nije gledao u ovaj naslov “Zvezde Granda”. Majstore, ti si sve ono što ja zagovaram osam-devet godina koliko sam ovdje, to si pokazao. Ti si pokazao da znaš šta pjevaš! Ti si pokazao šta je estrada! I ti si pokazao što se voli muzika – pričao je uzbuđeni Stojković, pa dodao:

Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju godinama, ti si ovdje u dva-tri minuta uradio! Bravo, momče – izgovorio je Bosanac, pred naklon Isaku.

Jelena Karleuša, takođe nije mogla da sakrije oduševljenje:

Šabanoviću i mene si uspio da rasplačem! Ti si od večeras nova balkanska zvijezda! Čestitam – rekla je pevačica.

Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pjevati duet – ponudila je Marija Šerifović.

Pogledajte na 3:10:40:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh