Muzika

PJEVAČICA SLUČAJNO SNIMILA TRENUTAK UDARA ZEMLJOTRESA! Sve počelo da se trese, brzo je ISTRČALA iz stana, a sada se oglasila!

Hrvatsku je danas ponovo pogodio strašan zemljotres. Mangituda potresa bila je čak 6,3, a epicentar je bio kod mesta Petrinja.

Iz Hrvatske pristižu strašne informacije i slike spašavanja povređenih u zemljotresu, a hrvatska pevačica Lana Jurčević je na društvenim mrežama objavila snimak trenutka kada je zemljotres pogodio zemlju.

Ona je na prvo podrhtavanje tla zgrabila psa i istrčala iz stana, a za njom se čula buka ostalih komšija koje su istrčavale na ulicu.

Video https://www.instagram.com/p/CJYVHoTn63e/

“Upravo sad! Potres na mojoj kameri… Do kad? Uzela sam Snicku i istrcala van s njom! Pričekajte 15 sekundi! Znači… Ne mogu više! Da sam znala da će se ovo snimiti na kameru… Taman krenem u lepoj atmosferi, suncu, lepoj kampanji.. Petrinja, Sisak.. Držite se! Ako treba pomoć nekakva, tu sam!”, napisala je ona u opisu videa, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh