Muzika

Transrodna pjevačica koja se bavi i prostitucijom otkrila zbog čega klijenti dolaze kod nje: Bolje od žena znam šta muškarcu treba!

Sve je lijepo rekla.

Transrodna pjevačica srpskog porijekla, Elektra Elit nedvno je otkrila i da se bavi prostitucijom, ali u Švajcarskoj gde se najstarijim zanatom bavi više od decenije.

Elektra je otvoreno pričala o svom poslu, kao i klijentima koji dolaze kod nje. Pa je otkrila i zbog čega muškarci, bez obzira na seksualno opredeljenje ili bračni status dolaze kod nje:

– Sve oženjeni, s devojkama… to je profil ljudi koji dolazi kod nas. Trans radi bolje stvari nego žena, neke bezobrazne stvari, jer trans razmišlja muškom glavom, što znači da ja bolje od žena znam šta muškarcu treba – rekla je Elit.

Pevačica poslednjih nedelja izazviva veliku pažnju svojim izjavama, posebno o tome kako funkcioniše njen privatni život. Ona je govorila o tome da je sa bivšom ženom u odličnim odnosima, a da je deca i dalje zovu tata i da prihvataju sve njene odluke koje je donijela, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh