Muzika

Zvezde Granda: Bliznakinje iz Sarajeva očarale žiri- Vi ste kao med!

Možda najnezahvalniji duel večeras bio je između Jovane Marković (26) iz Sokobanje i bliznakinja Emine i Medine Ivazović (17) iz Sarajeva.

ovana nam se predstavila pesmama ”Ja sam dobro” Nataše Bekvalac i ”By pass” Ace Lukasa, dok su sestre bliznakinje pesvale ”Ne kunite crne oči” Vesne Zmijanac i ”Dobro veče tugo” Dina Merlina.

5:4 bio je finalan rezultat duela, što znači da su sve takmičarke prošle dalje, Jovana uz blagu prednost jednog glasa.

Jovana, da sam ja dala glas imala bi 6, ali složiće se svi da nsii bila za toliko, pa ni za pet. Tanko i neubedljivo. Viki, mora to bolje- rekla je JK, a Viki je opravdala svoju kandidatkinju- Upala je umesto jednog kanidata imale smo samo 3 dana da spremimo.

– Sve je to okej ali znajući žiri sledeći krug biće kritičan, ali kad je reč o stalingu i stavu, imaš talenat za taj deo priče. A što se tiče ove dve, meni je ovo bilo čarobno. Jako čudna emocija do suza- još jednom se oglasila Jelena.

Mariji je Jovana jako dobar kandidat, čak u top tri Vikina kandiata- Ja se ne šalim, super si mi, u svemu. Sa druge strane, lepo je videti u moru ludila neka mlada dva bića, čista sa minimalnim iskustvom koja imaju želju.

– Vi ste ko med Boga mi. Pokazale ste kako duet može da bude zanimljiv- bio je jasan Bosanac.

Pogledajtenjihovu izvedbu pjesme “Dobro veče tugo” Dine Merlina na 2:22:35:

grand.online


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh