Muzika

Maleni Marko Bošnjak izrastao u pravog frajera: Pobijedio u “Pinkovim Zvezdicama”, a evo kako danas izgleda

Marko Bošnjak, dječak koji je prije pet godina fascinirao milionski auditorijum u takmičenju “Pinkove zvezdice”, kada je u drugoj sezoni odnio pobjedu.

Marko Bošnjak - Nezavisne.com

Ovaj talentovani dječak nikada nije odustao od muzike, a svoju karijeru planira da podigne na viši nivo, prenosi “Novi“.

Prije učešća u “Pinkovim zvezdicama”, Marko je bio na jednoj audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan. To se ispostavilo kao netačno.

Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pjevam… Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lijepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne bih više da se obazirem na takve komentare. Dokazao sam da znam da pjevam i to je meni najveća nagrada – rekao je Marko.

Nakon što je te 2016. godine pobijedio, nastavio je da razvija svoj talenat. Nedavno se prisjetio momenta kada je nagradu odnio kući i uz sljedeću poruku opisao kako su za njega izgledale ove četiri godine.

U nastavku pogledajte kako ovaj dječak izgleda danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh