Muzika

Karleuša poručila takmičarki: Pretvaraš se u dobru ribu, a u pjevanju si teška artiljerija

Za sam kraj emisije priliku da ukrste mikrofone imali su Smiljan Šamija (25) iz Viteza (BIH) i Krstinja Todorović (24) iz Podgorice.

Pesmom “Crno i belo” od Kaliopi, prvo se predstavila Krstinja, čiji je mentor Marija Šerifović. Njen drugi izbor bio je “U ime prošlosti” Aleksandre Radović.

Šamija se predstavio pesmama “Zanesen tom lepotom” Halida Bešlića i “Južna pruga” Zorana Vaneva.

Za Krstinju nije bilo dileme – “Bravo” i “Svaka čast” čulo se iz žirija, a Đorđe David joj je odmah dao svoj glas.

Nakon pevanja sa Krstinja je sa šest glasova stala ispred žirija a Šamija sa 4.

-Ja ne bih kandidata broj dva pustio da mu je ostalo tri glasa, nema teorije – izjavio je Saša Popović i dodao -Dečko nije zaslužio prolaz. Prva pesma je užasna bila a druga još gora.

-Mi smo realni, mi obožavamo Sašu Popovića ali mu ne damo za pravo – dodala je Snežana Đurišić -Nisi ti za ispadanje ali nisi bio ni sjajan to moraš da znaš.

Viki se složila uz reči -Nije ovaj toliko loš pevač koliko mu je loš izbor pesama. Ne znam šta si gore otpevao, treba ti samo bolji odabir pesama.

Jelena Karleuša se obratila Krstinji sa rečima -Pretvaraš se u dobru ribu. Lepa si a kad je reč o tvom glasu, ti si teška artiljerija, kao i tvoja mentorka, tako da ćete vaš dve da rešetate ovde u studiju, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh