Muzika

Dua Lipa najavila globalni online spektakl, ulaznice dostupne i u BiH

Globalna zvijezda Dua Lipa najavila je spektakularni virtuelni show uživo za svoje fanove širom planete.

Dua Lipa - Next2Shine.com

Koncert pod nazivom “Studio 2054” održat će se u petak, 27. novembra 2020. godine, od 21:30. Koncert će se održati na platformi LIVENow.

Fanove Due Lipa iz BiH posebno je obradovala vijest da su ulaznice za njen spektakl dostupne i u našoj zemlji, prenosi “Radiosarajevo“.

Ulaznice za novi Dua Lipin show “Studio 2054” već su u prodaji i dostupne su na Festtix-u, novoj međunarodnoj platformi kreiranoj za oragnizovanje događaja sa sjedištem u Prištini. Gledatalji iz naše zemlje ulaznice mogu nabaviti po posebnoj cijeni. .

“Studio 2054” gledateljima donosi potpuno novo, drugačije i višedimenzionalno iskustvo, koje će se uživo prenositi u cijelom svijetu. Show će se emitovati uživo iz velikog skladišta, a Dua Lipa će se u stilu dive kretati i plesati kroz namjenski specijalno kreirane scenografije: diskoteke, ultra moderne plesne dvorane i svlačionice.

Predstavljajući pjesme sa albuma “Future Nostalgia”, “Club Future Nostalgia”, te svog debitantskog albuma, Dua priprema iznenađenja sa posebnim gostima, brojnim svjetskim muzičkim zvijezdama, sa kojima će dijeliti plesni podij i stvoriti eksploziju sreće i dobrog raspoloženja.

Ulaznice za jedinstveni show za zemlje u regiji, uključujući i BiH, dostupne su na sljedećem linku https://festtix.co.uk/.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh