Muzika

Grupa ZAR objavila dugoočekivani spot za pjesmu “Loš dan”

Spot za pjesmu “Loš dan” grupe ZAR konačno je pred publikom.

Grupa ZAR - PR / Haber.ba

Snimanje, a potom i objavljivanje spota je prolongirano nekoliko puta, a sada je i realizirano.

Pjesma “Loš dan” nalazi se na njihovom albumu ‘Srce kaže’, a frontmen grupe Amir Pilav Cvale narednih dana promovirat će je na radio i TV stanicama.

Žao nam je što je publika malo duže čekala na spot. Siguran sam da će “Loš dan” popraviti svakodnevnicu svim ljubiteljima dobre muzike u regionu. Svako od nas ima loš dan, ali uz muziku ZAR-a sve će vam biti lakše. U spotu se pored članova benda pojavljuje klavijaturista Zoran Krga, bivši član “Teške industrije” – kaže Amir Pilav Cvale.

Pored Cvaleta postavu ZAR-a čini njegov sin Patrick Pilav, te Drago Kruškonjić, Mario Matošević i Kerim Ičanović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh