Muzika

Džejlana Herenda pobjednica ZMBT-A: Najviše sam se bojala Nihada Alibegovića

U petak smo dobili novu muzičku zvijezdu: 17-godišnja Džejlana Herenda iz Sarajeva briljirala je u najgledanijem muzičkom šou “Zvijezda možeš biti ti” Hayat TV-a.

Mada je svaki finalista, a bilo ih je devet, potajno očekivao prvo mjesto i laskavu titulu najboljeg, sreća je bila na Džejlaninoj strani. I ostalih osam finalista koji su podjednako bili dobri kao i ona, “lomilo je prste” iščekujući odlučujući čas i očekujući da će čuti svoje ime pri proglašenju najboljeg.

Još se nisu slegli ustisci nakon petka i momenta kada sam proglašena pobjednicom. Presretna sam, kako zbog toga što sam pobijedila, tako i zbog činjenice da je konkurencija bila zaista jaka i da se trebalo “izboriti” sa svima i doći tako daleko – sretna je lijepa Džejlana.

Sada kada je prošlo takmičenje, šaljivo komentariše, može reći čije ocjene su joj najteže padale.

Definitovno je Nihad Alibegović bio najstrožiji u žiriju. Najviše sam se bojala njegovih ocjena. Rekla bih, zapravo, prije da je bio najrealniji i da je, bez obzira na to što je možda očekivao da će ga drugi kritikovati, nekada davao i mnogo niže ocjene u odnosu na ostale. Sretna sam jer sam opravdala i povjerenje Armina Šakovića koji je tokom takmičenja bio moj mentor. Mnogo truda je uložio, kako u mene, tako i u druge koje je on kao mentor “nadgledao” tokom takmičenja – priča ova mlada pjevačica.

Priznaje i da je kod nekih takmičara vidjela da nisu baš sretni što je ona pobijedila.

To sam vidjela na licima mnogih, ali ne bih sada o njima. Svako od nas ko se takmičio nadao se pobjedi, što boljem plasmanu, ali se zna da je u svakom takmičenju samo jedan koji je prvi. Eto, u ovoj sezoni to sam bila ja – nastavlja ona.

Dat će sve od sebe da opravda povjerenje publike koja je glasala za nju, produkcije koja joj je pružila priliku da se pojavi u ZMBT-u,piše Hayat

ZMBT mi je mnogo pomogao jer je to usitinu jedno kompletno, veliko muzičko takmičenje. Ja sam se ranije takmičila u “Genijalcima”, ali ovo je nivo više zbog čega sam još sretnija – govori mlada Džejlana za naš portal.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh