Muzika

Pjevač preminuo u 34-oj godini: Bio je zaražen koronom

Pjevač Chris Trousdale preminuo je sa samo 34 godine, a tragičnu vijest je njegova porodica potvrdila na Instagramu. Magazin People prenosi kako je mladić preminuo od posljedica infekcije koronavirusom, dok porodica to nije potvrdila.

Chris Trousdale - Hayat

Teška srca potvrđujemo da je naš Chris preminuo 2. juna 2020. od bolesti. Jako će nedostajati svojoj porodici, kao i prijateljima te fanovima širom, svijeta – stoji u njihovoj objavi.

Trousdale se muzikom počeo baviti kao tinejdžer, a bio je član američkog boy benda Dream Street, koji je popularan bio krajem 90-ih te početkom novog stoljeća. Kasnije se okrenuo samostalnoj karijeri, no nije se uspio značajnije probiti, prenosi “Hayat“.

Bio je svjetlo i inspiracija za mnoge od nas. Molimo vas za privatnost u ovim teškim trenucima za nas – apelirali su u priopćenju članovi porodice prerano preminulog pjevača.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh