Muzika

Bh. pop pjevačica godine: Pjesma “Ništa tvoje” Ilme Karahmet postala veliki hit u Banjaluci

Ponosna sam na svoju publiku i obećavam im da ću ih uskoro iznenaditi novim projektima – poručila je mlada zvijezda

Mlada muzička zvezda Ilma Karahmet opravdala je očekivanja publike novom pjesmom “Neko nije” koju je objavila pre mjesec dana i napravila opštu pometnju medju fanovima. Numera broji preko tri miliona pregleda na Jutjubu, a da postoje oni koji cijene kvalitetnu muziku, dokaz je i činjenica da je Ilma prije dva dana u Banjaluci dobila prestižnu nagradu.

Nakon što joj je uručen Oskar za Pop pjevačicu godine iz Bosne i Hercegovine, Ilma je publici otpjevala svoj prvi, veliki hit “Ništa tvoje” kojim je i osvojila publiku 2019. godine. No, ono što se desilo, iznenadilo je i Karahmetovu, koju je već na prve taktove pjesme publika pozdravila gromoglasnim aplauzom, dok su dovikivali njeno ime.

Fanovi mlade zvijezde uglas su pjevali njenu pjesmu, a ona nije mogla da sakrije emocije, prenosi telegraf.

– Velika je sreća kada se jednom mladom umjetniku desi ovakva stvar. Ponosna sam na svoju publiku i obećavam im da ću ih uskoro iznenaditi novim projektima. Želim da se zahvalim i organizatorima i drago mi je što se kvalitet i uspeh cijene – poručila je mlada zvijezda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh