Muzika

Hrvatska izabrala predstavnika za Eurosong

Pobjedom na Dori sa pjesmom ‘Divlji vjetre’ Damir Kedžo predstavljat će Hrvatsku na 65. Eurosongu koji će se održati u maju u Holandiji.

Damir Kedžo - Screenshot

Damir Kedžo bio je najbolji po mišljenju žirija i publike.

Mama, pobijedio sam na Dori“, uzviknuo je presretni Kedžo u suzama nakon rezultata glasanja žirija i publike.

Autor pjesme Ante Pecotić napisao je ovu pjesmu prije gotovo sedam godina.

Ovu sam pjesmu osjetio, u Rotterdamu ću izginuti ako treba. Preostaje nam raditi jako puno i to je to. Ovo je za nas bio projekt, radili smo puno. Ovo što smo napravili večeras nije moguće bez timskog rada. Bilo nam je prekrasno u Opatiji, nadam se da ćemo biti dobri i u Roterdamu“, rekao je presretni Kedžo, piše “Radio Sarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh