Muzika

Katy Perry se srušila usred emisije, svi hitno evakuisani iz studija

Prava drama se odigrala u studiju u kom se održavaju audicije “Američkog idola”. Pjevačica Keti Peri (35) se onesvijestila i pala na pod nakon što je udisala isparenje gasa, koji je u tom trenutku curio u studiju

Kety Perry / Screenshot - Youtube

Nova sezona “Američkog idola” još je u fazi audicija, a sudije su pjevačica Keti Peri, kantri zvijezda Luk Brajan (43) i muzičar Lajonel Riči (70). Oni su bili prinuđeni da zaustave emisiju koja se snimala uživo, jer je curenje gasa ocijenjeno kao potencijalno opasno po život, prenose “Nezavisne“.

“Ljudi, da li osjećate gas? Prilično je intenzivan”, upitala je Keti.

Kantri zvijezda Luk Brajan je odmah nazvao producente i nervozno rekao:

“Imamo situaciju sa propanom”!

Keti je počelo da se vrti u glavi i rekla je:

“Imam jaku glavobolju od ovoga. Oh, loše je, veoma je loše”, dodala je.

“Ovo nije šala, ovdje stvarno curi gas”, Luk je obavijestio gledaoce, nakon čega su napustili studio.

Sve je ovo bilo previše za Keti koja je dramatično pala na pod ispred studija i rekla samo četiri riječi prije nego što je izgubila svijest.

“Ne osjećam se dobro…”, rekla je i ostala bez svijesti.

Ubrzo nakon toga je stigla hitna pomoć.

ž


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh