Muzika

Selena Gomez zablistala u nikad ljepšem izdanju

Nakon što je ove sedmice potvrdila lansiranje vlastitog beauty brenda simboličnog imena, Selena Gomez je na dodjeli nagrada Hollywood Beauty Awards zablistala u nikad ljepšem izdanju.

Selena Gomez - thesource.com

Pjevačica, glumica i, po novome, beauty mogulica za događaj je obukla preslatku haljinicu u puderastoj nijansi ružičaste koju su stručnjaci s instituta za boje Pantone proglasili jednom od najlaskavijih boja, što je Selena i potvrdila.

Zanimljivu haljinicu s otkrivenim ramenima, mašnicama i rukavima u stilu plašta potpisuje francuski brend Patou, a Selena ju je iskombinirala sa srebrno-zlatnim sandalama s platformom i visokom petom modne kuće Aquazzura, piše “Index“.

Selena Gomez – Hayat.ba

Stajling je upotpunila upečatljivim debelim prstenjem, a iako je preskočila ostali nakit i modne dodatke, izgledala je jako glamurozno. Dojmu je doprinijela i njezina frizura, tačnije visoka punđa s uvojcima i šiškama koje uokviruju lice , a “šlag na kraju” je bio koraljno crveni ruž na usnama koji se pokazao kao savršen odabir uz nježnoružičastu haljinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh