Muzika

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Taylor Swift, jedna od najbogatijih pjevačica na svijetu, ranije je u medije iznijela kako se njena majka bori s rakom dojke, a sada je otkrila i još gore vijesti. Naime, pjevačica je kazala kako su njenoj majci ljekari pronašli tumor na mozgu.

Taylor Swift- etonline

– Simptomi tumora na mozgu nisu ni slični onima koje je imala od raka dojke. Prolazimo kroz stvarno teška vremena kao porodica – rekla je Taylor Swift.

Majčina borba s bolešću jedan je od glavnih razloga zašto je Taylor Swift ograničila svoju skoru turneju Lover. Taylor Swift svoju 62-godišnju majku smatra i najboljom prijateljicom.

– Svako voli svoju mamu, svako ima važnu mamu. No, za mene je ona uistinu sila koja me vodi kroz život. Pričam s njom o gotovo svakoj odluci koju donosim – rekla je Taylor Swift, prenosi “AZRA“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh