Muzika

Balašević sasvim iskreno: “Nisam dobro, nikad više neću biti dobro”

Đorđe Balašević se nakon infarkta javio svojim brojnim obožavateljima na Facebooku. Na Facebook profilu njegove kćeri Bebe pojavio se video snimljen u njihovom dvorištu na kojemu je Đorđe potvrdio da je bio u bolnici četiri dana i da su mu ugrađena četiri stenta.

Đorđe Balašević - Facebook

“Prvi put da su mi doktori nešto stavili, obično mi vade”, našalio se Balašević.

“Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam sto godina. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, kaže Balašević i dodaje da se već neko vrijeme oporavlja u svojoj porodičnoj kući.

Đole kaže da se veseli decembru zbog brojnih rođendana u svojoj porodici i zbog Oliverine knjige koja izlazi ovog mjeseca.

“Nije nikakva vijest da je jedan dedo u bolnici”, kaže Balašević, a u videu se ispričao publici jer je odgodio koncert u Kragujevcu. Planira ga održati 28. decembra, ali, kaže, ne pita se njega, nego njegovu dvojicu doktora, piše “Index“.

🙂

Gepostet von Beba Balasevic am Montag, 9. Dezember 2019

Upitni su i koncerti u Zagrebu i Osijeku. Balašević nije mogao potvrditi da će ih održati. Obećao se uskoro javiti publici s novim informacijama te je svima zahvalio što ne vraćaju karte.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh