Muzika

Đorđe Balašević imao infrakt: Porodica moli sve za razumijevanje i strpljenje, a evo šta je pjevač poručio

Iz zdravstvenih razloga odložen je koncert legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je bio zakazan za večeras u Kragujevcu.

Đorđe Balašević - Twitter

“Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavjestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će donijeti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo…Molim vas za razumijevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javit ćemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo”, saopštava menadžment Đorđa Balaševića, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh