Muzika

Mostarac oduševio nastupom u emisiji “Nikad nije kasno”

Mostarac Emir Gosto -Šora sinoć je gostovao u jednom od najgledanijih muzičkih emisija u regiji „Nikad nije kasno“ kako bi svojoj sestri ispunio želju da zapjeva na velikoj sceni. Njegova sestra, nažalost, nije dočekala da vidi njegov nastup, ali ga je motivisala da dođe u ovoj talent šou.

Emir Gosto- Nikad nije kasno

– Sestra mi je stalno govorila kad mogu neki sa 90 godina, što ne možeš ti sa 70!?

Eto, došao sam ovde da joj ispunim želju, iako nisam pjevao od kad je umrla – rekao je Šora i odmah počeo da djeli pozitivnu energiju.

-Volite, ljubite i nikad nemojte da dozvolite da vas starost pita gdje vam mladost prođe. Ja sam čitav život činio dobro ljudima. Znao sam da pomažem u bolnici, ali i u kafani sam znao da ljude tješim pjesmom. Život je kratak – poručio je Šora nakon čega je dobio gromoglasan aplauz publike i žirija.

U takmičenju veterana predstavio se pjesmom „Kaži sinu da i ja postojim“ Bore Spužića Kvake, a nakon maestralnog nastupa koji je pogodio i podigao na noge Dejana Petrovića, Šora je dobio samo komplimente, piše “Mostarski“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh