Muzika

SEVERINA KOJIĆ NEKAD I SAD: Pogledajte koliko se pjevačica promijenila za 30 godina, na nekim fotkama je nećete ni PREPOZNATI!

Severina Kojić na muzičkoj sceni je već 30 godina, tokom kojih se dosta se promijenila kada je riječ o njenom fizičkom izgledu.

Imala je samo 17 godina kada je počela da pjeva, a vremenom je sa uspjehom u karijeri nadogradila i svoj imidž.

Seve je na sebi dosta toga korigovala: usne, jagodice i nos.

Iako ne voli da priča mnogo o svom „uljepšavanju“, činjenica je da zahvati kojima se hrvatska pjevačica podvrgla mnoge intrigiraju i navode na komentare.

Svojevremeno je Seve govorila o operaciji nosa, ističući da se za taj korak odlučila jer je imala devijaciju septuma.

Dok je o nekim intervencijama i sama pričala, o drugima ćuti, pa je zasad samo na nivou spekulacije da se podvrgla i tretmanu zatezanja kapaka.

Iako se pop zvezda pobrinula i za svoje zube kako bi imala holivudski osmijeh, mnogi se slažu da je, uprkos svim tretmanima, poput vina, jer što je starija to je ljepša.

Svoj unikatni imidž bazira na zanimljivim i provokativnim odjevnim kombinacijama kojima mnogi modni kritičari ne mogu da nađu mane, prenosi Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh