Muzika

Madonna će održati koncert u BiH?

“Eksluzivno! Najavljujemo za zimu koncert Madonne na Jahorini. Očekujemo još dogovore oko detalja”, napisali su na Facebook stranici VIP Jahorina.

madonna- skynews

Društvenim mrežama buknula je vijest da će ove godine u decembru koncert na Jahorini održati planetarno popularna pjevačica Madonna.

Tačnije, informacija je objavljena na Facebook stranici VIP Jahorina. Informacija je i vrlo štura, jer su organizatori samo najavili Madonnin koncert u decembru ove godine, neotkrivajući nikakve druge detalje.

“Ekskluzivno! Najavljujemo za zimu koncert Madonne na Jahorini. Očekujemo još dogovore oko detalja”, napisali su, no kasnije su za medije izjavili kako informacija još uvijek nije službena, te da postoje samo ideje i pregovori.

Inače, Madonna planira u decembru američku turneju, pa nakon mjesec dana pauze, 2020. godine kreće na evropsku turneju, ali u Lisabonu i Parizu, piše “Bljesak“.

Podsjećamo, kraljica pop muzike održala je dva koncerta u regiji. Za nastup pred 50.000 ljudi u Budvi 2008. godine, Crna Gora platila je 7,5 milijuna dolara (5,3 milijuna eura). Pred više od 30.000 ljudi, 2009. godine na beogradskom Ušću nastupila je prvi put u Srbiji, a u okviru svjetske turneje “Sticky and Sweet”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh