Muzika

Nina Badrić iskreno: “Nisam bila zaljubljena deset godina, ali bi htjela postati majka”

Možda će netko reći da sam utopistica ili romantičarka, ali doista vjerujem u taj jedan susret koji vas, htjeli vi to ili ne, zauvijek promijeni. Svatko od nas zna ga prepoznati kad mu se to dogodi, kaže pjevačica Nina Badrić (46) koja vjeruje da je sve lako kad se ljudi nađu.

Nina Badrić - Blogspot

– Mnogi moji prijatelji imaju normalne odnose i normalne brakove. Ima tu i tuge i sreće jer sve je to život, ali zajedno prolaze kroz sve što ih snađe – rekla je Nina za Gloriju.

Nina misli da joj je medijska eksponiranost jedan veliki problem.

– Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drukčije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osjetila ni toliko simpatija, ali ni predrasuda. Od muškaraca dobivam laskanja i komplimente, ali osjetim i njihov strah prema sebi, pitanje što bi mi mogli ponuditi – smatra pjevačica, piše 24sata.

Nina je bila u braku šest godina s Bernardom Krasnićem, a ukupno su proveli skupa 12 godina.

– Bila je to mladenačka ljubav. Kad ste mladi, privuče vas kemija, osjetite leptiriće, sve vam je slatko… Ali ima jedan Gibonnijev stih koji prepoznajem kao životnu istinu – na poljima od snova ne pušta se korijenje. Za zajednički život treba partner koji ti je prvenstveno prijatelj koji te razumijem i poštuje, a meni je jako važan i smisao za humor – kaže Badrić kojoj nije bitan izgled muškarca, ali joj je važno da bude realiziran u svom poslu.

– Ne može biti sretan kraj ako se muškarac osjeća ugrožen uz uspješnu ženu. To vodi u dugoročnu frustraciju – tvrdi.

Nina, pak, ne traži srodnu dušu.

– Igram na Božju kartu pa nemam problema ostati sama ako mi je tako određeno. Ako se pak dogodi susret, neka bude od Boga ili neka ga ne bude. Nisam zaljubljive prirode i mislim da sam se zaljubila u prošlom desetljeću – ispričala je pjevačica.

Ipak, željela bi se ostvariti kao majka.

– Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako puno mogu dati nekom malom biću. Za donijeti takvu odluku čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No, s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi – rekla je Nina koja ima nećaka za kojeg ga vežu posebne spone.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh