Muzika

Ahmed Orahovčić finalista “Zvezda Granda”: “Dokazujemo kako se pjeva u BiH”

Ahmed Orahovčić, još jedan Bosanac potencijalni pobjednik ‘Zvezda Granda’, plasirao se u finale muzičkog takmičenja. Ovaj mladi pjevač iz Donjeg Vakufa jedan je od pet finalista koji dolaze iz naše zemlje.

Ahmed Orahovčić - Avaz.ba

Borba do finala bila je teška. Sve što se više bliži kraj, sve je mirnije, ali i napetije. Očekivanja su dobra. Od početka sam jedini kandidat koji je u svaki naredni krug prolazio direktno. Sutra idem ponovo u Beograd da se s mentoricom Marijom Šerifović pripremam za veliko finale – govori Orahovčić, prenosi “Avaz“.

Dodaje da je Šerifović zadovoljna i da mu često kaže da joj je najbolji đak.

A sve na šta mi je skrenula pažnju, to sam i popravio. Ne bih komentirao mogućnost pobjede. Pustit ćemo do 20. juna da vidimo šta će se desiti. Želimo da dokažemo kako se pjeva u BiH. Od početka takmičenja trudili smo se da našu državu prikažemo u što boljem svjetlu – zaključuje Orahovčić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh