Muzika

ZNATE LI KO JE PJEVAČ SA SLIKE? FOTOGRAFIJOM IZ DJETINJSTVA ODUŠEVIO FANOVE

Jedan od najkontraverznijih pjevača sa Balkana zasigurno je Božo Vrećo, koji je poznat po svom anđeoskom glasu, bradi, štiklama i dugim haljinama. Rođen je u Foči prije 34 godine i tek se spremao da osvoji svijet. On je pjevač moderne sevdalinke, a posljednjih godina proslavio se kako neobičnim glasom tako i modnim stilom.

– To sam ja, mali Božo… Oči su ostale iste i ta tanka gornja usnica, imao sam godinu dana tu – napisao je Vrećo na svom Instagramu, prenosi hayat.

Od ove fotografije pa sve do danas prošao je težak put, a o njemu je i više puta javno govorio. Odrastao je u maloj sredini, što za njega nije baš prošlo glatko. Prvi veliki šok doživio je već sa svojih pet godina kada mu je otac počinio samoubistvo. U svemu tome najveći oslonac mu je bila majka i naravno sevdalinka, njegova velika ljubav. Njegove pjesme neiscrpan su izvor ljubavi i divnih emocija.


Kao jedinu stvar koju morate ispuniti u ovom kratkom životu, voljeti bezuslovno i konstantno raditi na tome da vam ljubav jača i da druge podstičete da to čine. Širiti ljubav i jednostavno biti ljubav. Sve dok volite divne stvari se dešavaju, tada i vas vole, tada ste najljepši i najuspješniji. Ljubav je jedino pravilo koje uz dobrotu imate kao zadatak, sve drugo je nevažno – ovako je Vrećo opisao ljubav u jednom od intervjua za Azru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh