Muzika

Madona nastupila na Eurosongu: Niko nije više zaradio za dvije pjesme

Dolazak 60-godišnje kraljice popa na Eurosong u Tel Avivu, sedmicama se najavljivao

Dolazak 60-godišnje kraljice popa na Eurosong u Tel Avivu, sedmicama se najavljivao. Live Nation Israel prvi je početkom godine najavio Madonin (Madonna) nastup na Eurosongu, tvrdeći da će njen performans biti “koliko povijesni toliko i histeričan”.

Dugo se otezalo i s potpisivanjem ugovora i izraelske televizije KAN, a prema pisanju izraelskog časopisa “Wall”, ugovor je vrijedan 2 miliona dolara,prenosi Avaz

Uz američku zvijezdu, navodno je u Tel Avivu i 135 osoba u pratnji, kao i 30 tona dodatne opreme.

– Vi ste svi pobjednici, a razlog tome je što put do ovdje nije bio lak. Morali ste se potruditi i dati sve od sebe. Prema mom mišljenju to vas već čini pobjednicima, bez obzira na sve – izjavila je Madona prije nastupa.

Kako je bilo i najavljeno, Madonna je u sklopu interval acta izvela dvije pjesme. Prva je je bila svjetski hit “Like A Prayer”, koju je izvela s 35-članim zborom, a druga pjesma bila je “Future”, njena nova pjesma s nadolazećeg albuma “Madame X”.

U velikoj završnici Eurosonga 2019. vidjeli smo nastupe predstavnike 26 različitih zemalja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh