Muzika

Jennifer Lopez u 5. deceniji: “Izbjegavam stvari koje mnoge žene svakodnevno koriste”

Dženifer Lopez (Jennifer) je jedna od najljepših žena svih vremena. Ove godine puni 50 godina i mnogi su zapanjeni tom činjenicom jer izgleda kao da je još u 20-tima.

Jennifer Lopez - NBCnews.com

Pjevačica se cijelog života drži ovih pravila. Iako će u julu napuniti 50 godina, pjevačica se može pohvaliti linijom na kojoj bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe žene. No, osim dobre genetike, to može zahvaliti i navikama kojih se pridržavala tokom cijelog života.

U čemu leži tajna mladolikog izgleda? Pojavljivanjem u mnogim modnim časopisima i snimanjem nove muzike koja još uvek uspeva da dostigne vrh muzičkih lestvica, Dženifer je dokazala da su godine samo broj, pogotovo kada je reč o vođenju aktivnog načina života.Nedavno je Dženifer otkrila kako je jednostavna njena dnevna rutina i zato izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko. Kofein: Dženifer godinama brine o svom telu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šoljice kafe.

Ali Dženifer se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala mlađe. Alkohol: Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, da unosi dovoljne količine vode, a svako jutro i meditira.Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopezova je toga svesna. Nedostatak sna: Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bismo mogli da normalno funkcionišemo, bez anksioznosti i stresa i da bismo usporili starenje.

Dženifer je postavila temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.Kada je dovoljna količina kvalitetnog sna u pitanju, pjevačica ne pristaje na kompromise. Već je dokazano kako kvalitetan san pobololjšava koncentraciju, jača imunitet, podiže raspoloženje, ali i preventivno djeluje protiv debljanja,prenosi Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh