Muzika

Preminuo poznati DJ: Iskrvario dok je spašavao prijateljicu

Zaposleni u rizortu šokirani su viješću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima

dj-Avaz.ba

Prošle godine se našao na trećem mjestu liste najboljih di-džejeva u Aziji
Australijski di-džej Adam Skaj (Sky) pronađen je u beživotnom stanju u bazenu punom krvi oko 10 sati u subotu, piše “Avaz.ba“.

Policija je uvjerena da je di-džej Adam Skaj preminuo u luksuznom rizortu na Baliju pokušavajući pomoći saradnici koja je pala sa terase na privatnoj zabavi, a tada je zadobio strašne povrede kojima je podlegao.

Di-džej iz Melburna odsjeo je u skupocenoj vili sa dvoje ljudi, a prema riječima svjedoka njegova saradnica, Ruskinja Zoja Lukiančeva, okliznula se sa terase i pala četiri metra dalje od bazena na kojem je bila privatna zabava, te slomila nogu.

Detektivi su uvjereni da je di-džej žurio u susjedno dvorište kako bi joj pomogao, a tom prilikom je “prošao” kroz staklo na vratima da bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posjekotine na ruci zbog kojih je iskrvario na smrt.

Zaposleni u rizortu šokirani su viješću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima.

Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine se našao na trećem mjestu liste najboljih di-džejeva u Aziji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh