Muzika

Zaručnik J Lo pokazao šta im je Barack Obama napisao u privatnom pismu

ALEX RODRIGUEZ na Instagramu se pohvalio pismom Baracka Obame koje je njemu i njegovoj zaručnici, glazbenici Jennifer Lopez, poslao kako bi im čestitao na zarukama. Igrač bejzbola prije nekoliko dana zaprosio je latino divu, a bivši predsjednik SAD-a, koji je u prijateljskim odnosima s parom, poželio im je najljepše želje.

No image - Haber.ba

“Jennifer i Alex, Michelle i ja Vam želimo čestitati na zarukama. Nakon 26 godina provedenih skupa možemo reći da kakav god vam izazov život može pružiti, dijeleći ga s nekim koga volite postaje puno lakši”, napisao je Obama u čestitci koju je Alex podijelio s obožavateljima na Instagramu.

Podsjećamo, par je u vezi dvije godine, a Alex je iskoristio romantičan trenutak na plaži prilikom zajedničkog odmora s J.Lo kako bi je zaprosio, piše “Index.hr“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh