Muzika

Tony Cetinski u Sarajevu dijelio “Samo ljubav”, sa publikom pjevao svoje najljepše hitove

Koncert Tonyja Cetinskog održan je večeras u sarajevskoj Zetri, samo 24 sata nakon što je nastpao u prepunoj Areni u Zenici i tako započeo svoju turneju “Samo ljubav”.

Tony Cetinski - Avaz.ba

Koncert je započeo pjesmom “Umirem”, a publika je spremno dočekala svaki naredni hit. U jednom dahu su pjevali i dijelili emociju sa vidno sretnim Tonyjem, koji je bio oduševljen reakcijom publike, piše “Klix“.

Tony je na sceni već nešto više od tri decenije, a Sarajevo mu je jako bitan grad jer je tu na neki način i započeo svoju dugogodišnju karijeru. Naime, Tony je prije 23 godine svoj prvi spot snimio upravo u Sarajevu.

Publici se videoporukom na početku koncerta obratio Miroslav Ćiro Blažević, uspješni fudbalski trener, koji je poručio kako se nada da će Sarajlije uživati u koncertu.

Cetinski je jutros obišao Roditeljsku kuću u Sarajevu, gdje je podijelio karte za svoj večerašnji koncert i na taj način još jednom dokazao da nije samo veliki pjevač, nego i veliki čovjek. Naglasio je da je večerašnji koncert posvetio upravo njima.

Sarajlije su sa Tonyjem pjevali “Krik”, “Zbog nje”, “Onaj ko te ljubi”, “Kada žena zavoli”, a nije izostala ni ona najemotivnija “23. prosinac”. Publika je svaku pjesmu nagradila gromoglasnim aplauzom, a svaki stih su ispratili uglas sa Tonyjem.

Na sceni su mu se pridružili i Marko Bošnjak i Adna Šestić koji su sa njim otpjevali pjesmu “Kao u Snu”. Osim njih, atmosferu su zagrijali i Tonyjevi gosti David Temelkov i Jure Brkljača.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh