Muzika

Sestra Michaela Jacksona o pedofiliji: “Volim svog brata, ali neću štititi zločin”

Šta bi muškarac od 35 godina radio s dječakom trideset dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će djeca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te djece, kazala je tom prilikom pjevačica

Sestra Jachsona -

Dokumentarac “Leaving Neverland” jedna je od top tema svih svjetskih medija. Optužbe da je kralj popa godinama zlostavljao dječake mnogima se čine sve uvjerljivije, a brojne radiostanice skinule su Jacksona sa svog repertoara. Britanski Daily Mail izvukao je intervju LaToye Jackson iz 1993. godine u kojemu ona direktno optužuje brata da je pedofil, piše “Index“.

“Michael Jackson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tiha učesnica u njegovim zločinima protiv malene nevine djece. Ako budem šutjela, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te djece, što je pogrešno”, kazala je LaToya za MTV 1993. godine, kada je Jackson prvi put optužen za pedofiliju.

“Šta bi muškarac od 35 godina radio s dječakom trideset dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će djeca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te djece”, kazala je tom prilikom pjevačica.

Kasnije se o optužbama za pedofiliju svog brata pjevačica nije izjašnjavala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh