Muzika

Kćerka Michaela Jacksona u strahu nakon objave dokumentarca o njenom ocu

Paris, kći Michaela Jacksona, zabrinuta je da će joj najnoviji dokumentarac o njenom ocu uništiti karijeru.

Paris Jackson-Vanguard

Dokumentarac Leaving Neverland u kojem su Wade Robson i James Safechuck iznijeli teške optužbe o se*sualnom zlostavljanju koje su navodno pretrpjeli od kralja popa, izazvao je veliku kontroverzu. Radijske stanice su prestale puštati Michaelovu muziku, a čak su i njegovi najtvrdokorniji fanovi zgroženi viđenim, prenosi “Index.hr“.

Prema pisanju The Suna, izvor blizak Paris Jackson otkrio je da je 20-godišnja glumica jako zabrinuta jer se boji da će se ovako negativan publicitet odraziti na njenu karijeru.

“Prošle godine je glumila u filmu, ali vjeruje da će ovaj dokumentarac uplašiti producente. Sve se svodi na marketing, a ona se brine da će ljudi, kad je vide, misliti samo o Michaelovom skandalu sa zlostavljanjem. Ona želi glumiti, ali je svjesna da bi joj ovo moglo sve pokvariti”, ispričao je.

Kako piše Daily Mail, Paris navodno nije imala priliku vidjeti dokumentarac prije nego što je pušten u javnost, ali je čvrsto uvjerena u njegovu nevinost.

U intervjuu iz 2017. za Rolling Stone je otkrila da je njen otac plakao pred njom zbog takvih optužbi.

“Zamislite da neko od vaših roditelja plače jer ga cijeli svijet mrzi zbog nečega što nije učinio. Za mene je jedino to bilo bitno. Vidjela sam kako ga to boli i počela mrziti cijeli svijet zbog onog što mu čine. Pitala sam se kako ljudi mogu biti tako zli”, ispričala je Paris tom prilikom.

Iako se Paris nije službeno očitovala nakon izlaska filma, njena se porodica itekako podigla na noge reagujući na “javni linč” koji je dokumentarac uzrokovao.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh