Muzika

SERGEJ I KRISTINA ĆETKOVIĆ NAKON 20 GODINA BRAKA: Poenta je da imaš sreće u životu i da nađeš pravu osobu sa kojom ćeš da dijeliš i dobro i zlo

Pjevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina proslavili su 20 godina braka, a popularni pjevač istakao je kako i pored svega ne zna pravi recept za dugotrajan i savršen brak.

Sergej Ćetković - Nezavisne.com

Pored Kristine, najveću sreću pričinjavaju mu njihove kćerke sa kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Ne znam ni sam koji je recept za to. Poenta je da imaš puno sreće u životu i da nađeš pravu osobu sa kojom ćeš da dijeliš i dobro i zlo i da to traje- rekao je Ćetković.

Za sebe kaže da nije strog otac iako se često trudi da bude upravo takav. Dodao je i da ponekad sebe vidi u ulozi svojih roditelja i da sve što govori svojim kćerkama, već je čuo od ranije, prenosi Hayat.

-Kada živiš sa tri princeze, a one su stalno princeze, onda ti nije nimalo lako da sa tim izađeš na kraj. Ja uvijek kažem, one me drže kao malo vode na dlanu. Dobre su one djevojčice, veoma su žive i zanimljive i svaki dan mi daju mnogo materijala za posao kojim se bavim- izjavio je pjevač.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh