Muzika

OTKRIVEN UŽASAN SKANDAL: Poznatoj pjevačici ukrali 178.000 dolara dok je ležala na SAMRTNIČKOJ POSTELJI!

Vlasti u Detroitu istražuju da li je neko prevario pevačicu Aretu Frenklin unovčivši ček na 178.000 dolara pre nego što je preminula u avgustu prošle godine.

Aretha Franklin-Fokus.ba

Glavni pomoćnik tužioca okruga Okland, Pol Volton, kaže da je Frenklin u junu podnela žalbu policiji Blumfild Taunšipa povodom nestanka čeka. Umrla je nekoliko nedelja kasnije od raka pankreasa u 76. godini, prenosi “AP“.

Volton je izjavio da je smrt Frenklinove uticala na istragu.

On je rekao da je “bilo teško utvrditi” da li je ona dala ček nekome ko je imao dozvolu da ga unovči. Volton je dodao i da je policija razgovarala sa osobom koja je podigla novac, ali je odbio da je imenuje.

Taj ček bi mogao da postane zasebna tema za advokate, članove porodice i poverioce uključene u imovinu Franklinove na Okružnom sudu u Oklandu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh