Muzika

Petar Grašo sarajevskoj publici priredio koncert za pamćenje

Petar Grašo, jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, priredio je sarajevskoj publici koja je ispunila Dom mladih vrhunski dvosatni koncert.

Petar Grašo u Domu mladih - Faktor

Koncert je počeo pjesmom “Šporke riči”, a čim se pojavio na bini uslijedile su ovacije. Popularni Splićanin nizao je hit za hitom, a publika je uglas pjevala “Ko nam brani”, “Šporke riči”, “Vera od suvog zlata”, “Trebam nekoga”, “Srce za vodiča”, ali i aktuelne hitove kao što su “Ako te pitaju” i “Volim i postojim”.

Osim toga, Grašo je prvi put pred sarajevskom publikom izveo svoju novu pjesmu “Voli me”.

Publici je, kao što je i obećao, poklonio večer hitova, večer pjesme i mediterana koja će ostati u riznici uspomena dobrih koncerata.

“Sarajevo spada u jedan od onih krupnijih zalogaja u regiji, uz Zagreb, Split, Ljubljanu, Beograd… tako da se uvijek radujemo koncertu pred sarajevskom publikom. Imali smo prekrasan koncert prije dvije godine i nadam se da ćemo nastaviti tu tradiciju. Čeka nas večer hitova, večer pjesme i mediterana i mislim da će to biti večer koja će ostati u riznici uspomena dobrih koncerata”, rekao je ranije Grašo za “Klix.ba“.

Sarajevo mu je, kaže nam, već godinama izvanredan domaćin i uvijek mu se rado vraća.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh