Muzika

Grupa umjetnika posvetila pjesmu “Voljenom odlaze voljeni” borbi za pravdu za Dženana Memića

U subotu 08.02.2019. godine navršile su se tri godine od napada na mladića Memić Dženana u Velikoj aleji na Ilidži koji je od zadobijenih povreda umro na KCUS-u 15.02.2016.

Grupa umjetnika posvetila pjesmu „Voljenom odlaze voljeni“ borbi za pravdu za Dženana Memića - Facebook

Sve ove godine njegova porodica traži da nadležni državni organi procesuiraju i kazne odgovorne za njegovu smrt. Cijela bh. javnost ali i region svjedoče borbi jedne porodice da se dokaže istina.

Tako je i grupa bh. umjetnika dala svoj doprinos ovoj borbi na najbolji mogući način na koji je umjela.

Naime, profesor muzike i muzički producent, Mehmed Bajraktarević, bh. kantautor Eldin Huseinbegović, pjevač Armin Muzaferija i pjevačica Lamija Kadić uz podršku “Hayat Productiona”, odlučila je dati svoj doprinos borbi čestite porodice Memić da se dokaže istina i zadovolji pravda.

Svoju podršku u borbi za pravdu za ubijenog Dženana Memića iskazali su pjesmom pod nazivom “Voljenom odlaze voljeni”, uz podsjećanje svim istinoljubivim i pravednim da ‘KADA ZULUM POSTANE PRAVILO OTPOR POSTAJE OBAVEZA’!

Pjesmu možete poslušati na sljedećem linku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh