Muzika

Objavljen snimak Michaela Jacksona s ispitivanja povodom optužbi da je zlostavljao djecu

Majkl Džekson je tokom svog života u više navrata bio optuživan da je zlostavljao djecu koja su boravila na njegovom ranču “Neverland”.

Michael Jackson - Nezavisne.com

Poslije 23 godine, “Daily Maily” je objavio snimak iz 1996. godine na kojem se vidi kako kralj popa odgovara na pitanja advokata povodom navoda da je se*sualno iskoristio dječake Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka, kao i Mekolija Kalkina Džordana Čendlera i Breta Barnsa, koji su se družili sa pjevačem na njegovom imanju.

Džekson, koji je tada imao 37 godina, se tokom ispitivanja migoljio, kikotao, zijevao i djelovao je nervozno. On je negirao sve ove optužbe, istakavši da je nevin.

Ovaj snimak, koji u originalnoj verziji traje tri sata, bit će prikazan na Sundance Film Festivalu kao dokumentarni film.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh