Muzika

Sejo Se*on napustio studio RTRS-a nakon burne rasprave o autorskim pravima

Jedan od osnivača grupe Zabranjeno pušenje i njen frontmen Sejo Se*on sinoć je učestvovao u emisiji RTRS-a “Ukrštenica”, koju je ipak napustio prije kraja nakon verbalnog sukoba sa direktorom Hard Rock radija.

Studio rtrs - RTRS

Tema emisije je bila autorska prava, zloupotrebe i generalno stanje tržišta o tom pitanju, piše “Klix“.

Nakon pitanja voditeljice za Sinišu Tomića, direktora Hard Rock radija o tome da li određene radiostanice friziraju podatke i prave naručene playliste, kako bi u konačnici autori pjesama imali koristi, počela je žestoka rasprava.

Na tvrdnje Tomića da ne vjeruje u to i da većina radiostanica ima ozbiljan program na kojem radi te da s emože provjeriti šta je sve neka radiostanica puštala u zadnjih nekoliko godina, reagovao je Se*on.

Frontmen Zabranjenog pušenja s eubacio u raspravu negodujući na te tvrdnje, na što je Tomić još žustrije reagovao kazavši Se*onu: Prestani me prekidati, jesi li pijan ili drogiran”.

Nakon toga je Se*on burno napustio studio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh