Muzika

Rock škola Mostar: Zabava za tinejdžere

JU Srednja građevinska škola, u saradnji sa Rock školom Mostar organizuje zabavu za učenike završnih razreda osnovnih i nižih razreda srednjih škola.

Plakat za mostarski "Party" - PR/Haber.ba

Cilj je ponuditi tinejdžerima priliku da se druže na organizovan i siguran način, te da se uzajamno upoznaju, razmijene iskustva iz svojih škola, razmijene mišljenja i prije svega, provedu jedno veče, jedan komadić svog slobodnog vremena uz muziku, družeći se sa svojim vršnjacima, pjevajući, plešući i se.

Građevinska škola se potrudila da obezbijedi desetine vrijednih ulaznica – Ultra kartice, kino ulaznice, besplatne pizze, vafle i palačinke, za koje se zahvaljujemo sponzorima: Muzički centar Pavarotti, BH Telecom, Cinestar Mostar, Caffe bar “Niđe Veze”.

Zabava će se održati u petak, 15.12.2017. godine, od 19:30 do 22:30. Ulaz je slobodan, a pozvana su isključivo djeca. Zabavu će nadgledati nekoliko profesora građevinske škole, kako bi osigurali sigurnost svih prisutnih. Tokom večeri se neće točiti alkohol.

Dobro nam došli! Nadamo se da ćete uživati.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh