Muzika

Široke ruke – Gile pola nagrade poklonio prijatelju

Otišao je u Beograd i u Kakanj donio pobjednički pehar, Kada je u pitanju karakter, narav, skromnost i spontanost ostao je isti što ih još više čini ponosnim, kažu Giletovi roditelji

No image - Haber.ba


Amar Jašarspahić Gile (Foto: arhiva)

Pobjednik Zvijezda Granda Amar Jašarspahić Gile pola od 300.000 dinara nagrade poklonio je svoj prijatelju.

Njegovi roditelji, Nađa i Senad Jašarspahić, kažu da pobjeda nije nimalo promijenila njihovog sina, kao i da su od prvog javnog pojavljivanja vjerovali da može doći do samog kraja iako nismu mogli da garantuju da će biti među prvima, ali među deset najboljih – jesu.

“U njegovu sposobnost i predanost takmičenju nismo sumnjali, jedni je vladao drugi faktor a to je izdrživost svega. Još je među nama prisutna doza nevjerice oko svega ovoga, a rijetko je tu pa se i ne možemo radovati bez njega. Ali, puno smo srećni jer je uspio o čemu je uvijek sanjao. Cijeli život ulažemo u njega, i to je danas urodilo jednim krunisanim plodom. Sjećamo se kada je rekao: “Idem samo da čujem da mi Saša kaže da li znam da pjevam”. Otišao je u Beograd i u Kakanj donio pobjednički pehar! Osvojio je stan na Vidikovcu, snimanje albuma, nagradu od 300.000 dinara (pola je poklonio svom najboljem drugu) i poklonjen mu je koncert u Kaknju”,nastavljaju njegovi roditelji.

Ističu da pobjeda na “Grandu” ga nimalo nije promijenila. Kada je u pitanju karakter, narav, skromnost i spontanost ostao je isti, pričaju oni, što ih još više čini ponosnim. Jedino su primijetili je da postao ozbiljniji.

(kurir)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh