Film i TV

ANĐELINI RODITELJI IMAJU SAMO JEDAN USLOV: Evo šta Zvezdan mora da uradi da bi bili zajedno!

Zbog toga što je njihova nasljednica svojim odnosom sa Zvezdanom Slavnićem osramotila porodicu u Crnoj Gori, roditelji Anđele Đuričić sada navodno zahtjevaju da par ozvaniči vezu.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - srbija danas

Od sramote, stida, povlačenja i ograđivanja od kćerke i njenih postupaka do prihvatanja situacije i njenog izbora emotivnog partnera, linija je tanka.

Naime, ovako bi se ukratko mogao opisati trenutni odnos Anđele Đuričić i njenih roditelja s kojima se prvi put nakon devet mjeseci susrela prije dva dana.

Anđela je nakon privatnih i poslovnih obaveza koje je imala u srbijanskoj prijestolnici, otputovala u rodnu Crnu Goru, a susret s njenim najmilijima je, uprkos njenom strahu, protekao u miru i slozi.

– Anđela je strepela od toga šta će joj roditelji, a pre svega otac reći, zbog njenog nedoličnog ponašanja, te ulaska u vezu s tada zauzetim Zvezdanom zbog čega je dobila epitet najomraženije ljubavnice. Bojala se osude, odbacivanja, neprihvatanja i nje i njenog izabranika, ali su joj oni, svesni emocija koje gaji prema Slavniću i svega onog što je zbog njega uradila, dali blagoslov, ali pod jednim uslovom. Otac joj je rekao da, ako Zvezdan ima ozbiljne namere prema njoj, mora da dođe i isprosi njenu ruku od njega – ispričao je za Alo! izvor blizak ovoj osramoćenoj crnogorskoj porodici.

Kako je još rekao, Đuričići smatraju da će ih okolina prihvatiti, a da će se Anđelina sramota brže zaboraviti ukoliko joj Slavnić i zvanično postane suprug.

– Drago im je što je njihovu nasljednicu Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, prihvatio kao svoje dijete, pa žele da uzvrate na isti način i ne protive se toj ljubavi, ali su joj dali rok da vezu ozvaniči, te da prirede veridbu kako tradicija nalaže – ispričao je izvor za Alo!.

Đuričićeva se još uvijek nalazi u Đenovićima, a svo slobodno vrijeme koristi kako bi bila sa porodicom i prijateljima, budući da će uskoro morati da se vrati u Beograd, jer je očekuje voditeljski angažman na Hajp televiziji.

Anđela je ostala nedostupna za komentar za medije povodom ove teme, ali se zato oglasila na svom Instagramu, gdje je istakla da je sve u redu u njenom odnosu sa roditeljima.

– Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano – rekla je ona u svom obraćanju, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh