Film i TV

SUPERFINALE ZADRUGE 6 – Prvo obraćanje sina Ane Ćurčić, Luke, poručio je OVO

Milionski auditorijum večeras odlučuje ko će odneti pobedu u šestoj sezoni popularnog TV formata!

U toku je spektakularno superfinale “Zadruge 6”.

Ove noći ćemo saznati ko će odneti pobedu u šestoj sezoni popularnog TV formata na “Pink” televiziji.

21: 39 – Voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa porodicama i podrškama superfinalista. Među njima se našla i majka Ane Ćurčić koja je istakla da joj je jako žao što se njena ćerka nervirala.

Takođe, po prvi put, oglasio se i Luka, sin Ane Ćurčić.

21:28 – Divna i Marko DNK govorili su o svojim favoritima, gde je Divna potkačila Anu Spasojević povodom situacije sa Bilalom Brajlovićem.

21:28 – Mikica Bojanić rekao je da su njegovi favoriti Matora, Janjuš i Filip.

21:23 – Voditeljka Dušica Jakovljević porazgovarala je sa Majom Kovačević koja je bila učesnica ovogodišnje sezone, koja je istakla da nema favorita, i da je zadovoljna superfinalistima. Takođe, svoj sud dao je i Marko Smiljić, kao i Danijel Višić.

21:18 – Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prilog “Svi zadrugari” koji su prošli kroz Zadrugu 6.21:15 – Ognjen Amidžić je pozdravio superfinaliste i porazgovarao sa njima, poželevši im sreću večeras.

21h: Voditelji Ognjen Amidžić, Dušica Jakovljević, Ivana Šopić i Darko Tanasijević su otvorili ovu noć i obvratili se gledaocima.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh