Film i TV

POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI – Ana Ćurčić još nije saznala za tragediju: Kačavenda obavijestila javnost

Teška nesreća.

Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Milena Kačavenda je gostovala u emisiji kod Dalile Dragojević kako bi još jednom podržala svoju voljenu prijateljicu Anu Ćurčić, ali i progovorila o svom privatnom životu, pošto je Kačavenda postala omiljena ličnost van Zadruge 6 kod jednog dijela rijaliti auditorijuma, te publika sa nestrpljenjem prati detalje iz njenog života, ali i akcije za suzbijanje nasilja nad ženama koje ona sprovodi.

Ona je sada prvi put progovorila o teškoj tragediji koja joj se dogodila pre nešto manje od mjesec dana kada joj je poginuo vjerenik. Ana Ćurčić još nije obavještena da je vjerenik njene najbolje prijateljice stradao jer se nalazi u izolaciji u “Zadruzi”.

– Milena, nedavno si izgubila vjerenika u saobraćajnoj nesreći za koga si trebala da se udaš. Šta se dogodilo i kako se nosiš sa time? – saosjećajno je pitala Dalila.

– Mi smo imali zakazano vjenčanje za Đurđevdan. Međutim, u Srbiji se desilo šta se desilo. Bila su tri dana žalosti, sva slavlja su otkazana, tako i naše. Ljudi su naravno mnogo mjeseci zakazali svoje termine, tako da nije bilo lako da se pronađe slobodan lokal – započela je priču Milena.

– Nažalost, on je 11 juna poginuo u direktnom sudaru u Beču. Bila je to jedan filmska ljubavna priča koja je bila nevjerovatna. Gomila mojih prijateljica je govorila ako nešto ovako postoji onda stvarno imamo razloga da vjerujemo da ljubav postoji. međutim, ne leži vraže. Desilo se šta se desilo – započela je Kačavenda.

– Jaoj naježila sam se – bila je potresena voditeljka.

– Vidi, nisam imala vremena ni da se osvijestim. Kada su mi javili, prvo je bilo stanje šoka. To je moja privatna stvar jer ne vjerujem da sam poznata ličnost. Nisma htjela o tome da pričam. Međutim jedan novinar iz Beča je znao mog nesuđenog bračnog partnera i čuo se sa jednom novinarkom iz Beograda te se tako saznalo – kaže Milena.

Milena je o ovome govorila i u emisiji “Između dve vatre” prije četiri dana kada je gostovala i ispričala kako se osjetila u tom trenutku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh