Film i TV

MILICA MITROVIĆ OBJAVILA: Anđela i Zvezdan ipak ponovo na “Pinku”! Sve im je oprošteno?

Na iznenađenje mnogih.

Super finale šeste sezone “Zadruge” se definitivno približilo, a kako je najavljeno od čelnika Pink televizije, ko će odnijeti pobjedu nakon višemjesečne borbe pred kamerama, saznat ćemo u četvrtak 8. juna sa početkom u 21 čas.

Velika šefica na svom Instagram profilu objavila je kratak video u kojem su sažeti najemotivniji momenti iz cijele šeste sezone i time još jednom najavila veliki kraj najpopularnijeg rijalitija kod nas.

Ono što su svi odmah primijetili, jeste to da snimak vrvi od kadrova Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koji su diskvalifikovani zbog nasilnog ponašanja samo 12 dana prije finala.

Iako su se definitivno izdvojili kao najpopularniji par u ovoj sezoni, mnoge je iznenadilo što snimak vrvi od kadrova Zvezdana i Anđele budući da su prekršili svoje ugovore i na taj način prekinuli učešće u ovom formatu.

“Je l’ ovo znači da će Anđa i Zveki prisustvovati finalu?”, “Anđela i Zvezdan su mjesecima nosili rijaliti na svojim leđima, drago mi je što ih u montaži nisu isekli”, “Zvezdan i Anđela su pobjednici u ljubavi, briga njih za Zadrugu”, samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama.

Da li će Željko i Milica Mitrović ovog puta napraviti presedan i ugostiti diskvalifikovane Zvezdana i Anđelu, ostaje da sačekamo četvrtak i vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh