Film i TV

ANĐELA I ZVEZDAN OD SADA NA “CRNOJ LISTI”: Ovo su zadrugari koji su zabranjeni na TV-u i u emisijama!

Otvoreno.

Voditeljka Red televizije Ana Radulović otkrila je za medije da joj je žao što se približio kraj šeste sezone rijalitija “Zadruga”, ali i svoj stav o tome da li je rijaliti “kriv” za nesrećna dešavanja koja su u maju mesecu pogodila našu zemlju.

– Ne mislim da je rijaliti kriv naravno, ja sam prva koja je u tom poslu i mogu da kažem da moje dete gleda i moju emisiju, a da je dobro, lepo vaspitano i kulturno dete. Žao mi je što je došao kraj ali ne sumnjam u odluke Velikog šefa i šefice – kaže Ana Radulović. Voditeljka je progovorila i o tzv. “crnoj listi” kada su u pitanju zadrugari koji gostuju u njenoj emisiji. Znate kako, ko je diskvalifikovan, nisu nam rekli e ne možete da ga zovete, ali smatramo da čim je neko diskvalifikovan, ne treba da se nađe ni u našoj emisiji – iskrena je ona.

– Znači Anđela i Zvezdan se neće naći u emisiji “Pitam za druga”? – glasilo je pitanje novinara.

– Pa nažalost, tako je kako je… – otkriva Radulovićeva.
Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh